Jaromír Slezák

Jaromír Slezák (*2. ledna 1988, Vizovice) vystudoval soukromou střední školu pedagogickou a sociální ve Zlíně. V současné době pracuje jako imigrační úředník.

Mezi jeho koníčky patří procházky po nádherných kopcích v okolí Vizovic, jízda na kole a cestování, které bylo vždy Jaromírovým snem. I proto se rozhodl vyrazit s kamarády na Nový Zéland. Na Zélandu se mu zalíbilo natolik, že tam zůstal 3 roky a potkal tam i svoji manželku Marii, která pochází z Chile. Další roky svého života strávil právě v Chile. Díky cestování navštívil hodně zajímavých míst a poznal spoustu lidí z celého světa, díky čemuž může lépe porovnat rozdíly v kulturách, zvycích a porozumět geopolitické situaci na různých kontinentech.

Když se vrátil zpět domů po několika letech, zjistil, že se toho moc nezměnilo a ve vedení města jsou stále stejní lidé, někteří skoro 20 let. Poté co viděl, jak to funguje v jiných zemích, tak věděl, že můžeme mnohé problémy řešit jinak a změnit věci k lepšímu. Z toho důvodu se stal Pirátem a dal dohromady tým mladých vizovjanů, jimž věří, že společně můžou vytvořit přívětivý a vstřícný úřad pro všechny občany.

V roce 2018 byl zvolen zastupitelem Vizovic a také se stal členem kontrolního výboru.

jaromir-slezak

Pirátská strana